Het betreft hier een kruk, meer speciaal een loopkruk zoals een elleboogkruk of een wandelstok, voorzien van een steel (2) met aan één uiteinde een steunpunt (3) om bij gebruik op de grond te kunnen steunen en van een handgreep (5), daardoor gekenmerkt dat de kruk (1) voorzien is van een klem (7) voor de bevestiging van de kruk (1) aan een tafelblad (8) of dergelijke.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons altijd contacteren of bel 03/225.00.60 (vermeld onze referentie 43625BEU / PV).

Kaatswand voor het terugkaatsen van ballen, bestaande uit een verticaal opstaande steunwand waarbij de verticaal opstaande steunwand voorzien is van een meervoud van terugkaatsvlakken die niet evenwijdig zijn met de opstaande steunwand. De kaatswand is bruikbaar voor trainingen en oefeningen van onder andere voetballers.

Bekijk het filmpje voor meer nuttige informatie:

 Neem contact met ons op het nummer 03/225.00.60 indien u interesse of vragen hieromtrent heeft (vermeld onze referentie 43174-BE-U / PV).

It concerns a trademark that is for leather goods and travel accesoires. The trademark is protected in the Benelux, France and Germany. The owner wants to cease his activities and is looking for a buyer for the trademark.

 merk Bernini te koop

 If you are interested in the mentioned trademark, do not hesitate to contact us (ref.BX 399746 / Int. 583885).